Postituste arv : 20 Age : 37 Registration date : 28/01/2010
Pealkiri: veel pädevaid psychobilly grupeeringuid 28.01.10 13:32
jah enamus hää on juba mainitud aga siiski, Zombina & the Skeltones, The Arkhams ja Koffin Kats. minu meelest tasub oma kuulmiselundiga üle tsekkata. ise hellitan kõrvu psychobillyga rohkem kui rockabillyga.
BabyLou Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 151 Age : 38 Asukoht : Tallinn Registration date : 06/07/2008
Pealkiri: Re: Psychobilly`st 28.01.10 13:36
^ Zombina and the Skeletones ei ole päris psychobilly ka Ta läheb pigem sinna leebema horrorpungi valdkonda, ma pakun (ei, mulle päris meeldib, vahepeal kuulasin isegi üsna palju neid)
bastard Kasutaja
Pealkiri: Re: Psychobilly`st 28.01.10 13:55
Noh kui nüüd diskuteerima hakata siis plaat Out of the Crypt and Into your Heart on minueelest küll rohkem sinna psycho radadele. Tore on näha en eestis inimesed kuulavad üldse sellist kraami. Näiteks minu tutvusringkonnast ei tea keegi midagi Psychobillyst. ja kui tutvustasin neile Nekromantixit, siis kõige parem vastukaja oli ``emonatsibänd``
Pealkiri: Re: Psychobilly`st 28.01.10 14:10
Hmm, väga "huvitav" iseloomustus ju Enamik minu tuttavaid ütlevad psycho kohta, et "päris hea punk", mis ei ole iseenesest NII kohutavalt vale. Aga eks inimestel olegi kombeks kõike harjumatut maha teha või millegi tuttavaga kokku keevitada ja selleks tembeldada. Näiteks ka rockabilly suhtes on paljud inimesed vägagi skeptiliselt meelestatud (arvamus põhineb enamjaolt umbes kolmel kuuldud Elvise-lool). Et ikka selline aeglane vanainimestemuusika Mina eelistan psychost sellist leebemat varianti ja rockabillyst kiiremat ja tantsulisemat Ja üritan igal sobival võimalusel inimestele nende muusikamaitset arvestades (mis kellele meeldida võiks) midagi oma lemmikute kompotist "pähe määrida". Hehee. (oh,ma ikka oskan teema rappa viia, eks) Teemasse - sügise põhiline soundtrack oli austerlaste Kitty In A Casket. Päris hea mullinätsu-psychobilly (noh, see hääl noh)
ValgaJari Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 289 Asukoht : Dixieland, Estonia Registration date : 19/11/2007
Pealkiri: Re: Psychobilly`st 28.01.10 18:58
Miks minna üle psüchole, kuna piisavalt ka authentsed ja neo rockabillyd...no jah, see ainult minu enda arvamus...
bastard Kasutaja
Pealkiri: Re: Psychobilly`st 28.01.10 19:13
Ega vist ei saa üleminekust rääkida. Endale lihtsalt istub Psycho paremini. Mitte et muud ei kuulaks, aga muusikavaramu põhjal otsustades.
Postituste arv : 289 Asukoht : Dixieland, Estonia Registration date : 19/11/2007
Pealkiri: Re: Psychobilly`st 28.01.10 19:25
bastard kirjutas:
Ega vist ei saa üleminekust rääkida. Endale lihtsalt istub Psycho paremini. Mitte et muud ei kuulaks, aga muusikavaramu põhjal otsustades.
Jah, sul õigus, aga siis see polegi enam rockabillyd vaid midagi muud. Psychos on mitmeid häid lugusid aga enda jaoks on see siiski...vabandan Babylou...minu jaoks ka liiga punk...aga mina pärinen ajast kui rockabillyd ja punkid alati hästi läbi ei saanud, nüüd õnneks ajad juba teised! Aga koos paneme nagunii vastu sellele igapäeva tümbsule!
Patrik Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 97 Age : 34 Asukoht : Viimsi Registration date : 28/03/2009
Pealkiri: Re: Psychobilly`st 28.01.10 19:45
Ka neo-rockabillyst ei ütleks ära Ega kellelgi juhuslikult Spellboundi muusikat levitada ei ole, pole ise suutnud kusagilt leida. Invasioonil jättis väga hea mulje
RockinBandit Admin
Postituste arv : 1345 Age : 40 Asukoht : Lõunaosariigid, Tartu Registration date : 18/11/2007
Pealkiri: Re: Psychobilly`st 28.01.10 21:37
Patrik kirjutas:
Ka neo-rockabillyst ei ütleks ära Ega kellelgi juhuslikult Spellboundi muusikat levitada ei ole, pole ise suutnud kusagilt leida. Invasioonil jättis väga hea mulje
Spellbound ikka Psycho mitte neo. Aga paraku pole ühtegi plaati kätte jäänud
Patrik Aktiivne kasutaja
Pealkiri: Re: Psychobilly`st 28.01.10 21:42
Kuskilt oli nagu meelde jäänud et nimetati neo-rockapildureiks neid. Aga vaadates seda intervjuud Spellboundi lauljaga siis tõepoolest teeb juttu psychobillyst.
Pealkiri: Re: Psychobilly`st 28.01.10 22:19
Siin on üks hea näide neost:
Patrik Aktiivne kasutaja
Pealkiri: Re: Psychobilly`st 29.01.10 7:53
Leidsin tõestusmaterjali üles. 1:37 on see koht seal videos, kust minu info pärineb.
RockinBandit Admin
Postituste arv : 1345 Age : 40 Asukoht : Lõunaosariigid, Tartu Registration date : 18/11/2007
Pealkiri: Re: Psychobilly`st 29.01.10 9:13
OT jätkuks : Jari tõi hea näite neo rockabillyst. Omaltpoolt võin öelda, et näiteks The Jets on üks kõige ehedamaid näiteid millisena kõlab neo rockabilly. Spellboundi kuulates ei saagi tegelikult kindlat joont kohe tõmmata. Muusika on psychobilly kuid laulja laulab hoopis teisiti kui traditsioonilises psychobillys. Ise nad nimetavad end psychobilly bändiks. Eks kuulaja ise otsustab minu arvamus lihtsalt on, et nad pole neo rockabilly bänd kuid pole ka päris traditsiooniline psycho - kuskil seal vahepeal ehk
Pealkiri: Re: Psychobilly`st 29.01.10 12:22
ValgaJari kirjutas:
Miks minna üle psüchole, kuna piisavalt ka authentsed ja neo rockabillyd...no jah, see ainult minu enda arvamus...
'
Aga mina pole kuskile üle läinud näiteks Ma lihtsalt kuulangi hea meelega väga erinevat muusikat ja olen sellega täiesti rahul. No ei ole minus seda ühes-asjas-kinni-olemis pisikut (mitte et see kuidagi halb oleks, vastupidi!), olen selline püsimatu Aga psychobilly... eks ta selline pungimaiguline asi ole jah, lihtsalt päris pungiks ma seda ka ei liigitaks... (punki ka ikka kuulatud omal ajal põhjalikult, veidi siiamaanigi, no on ikka erinevad küll.)
Pealkiri: Re: Psychobilly`st 29.01.10 22:40
Tänan Remo komplimendi eest! Aga sul tõesti õigus....siin nüüdne neo-rockabilly lugu millel pole mitte midagi tegemist psykoga...arvan et mõned juba tunnevad ära aga mis siis...
Pealkiri: Re: Psychobilly`st 13.04.10 14:50
Ma täiesti mõistan, et siin ei ole nii palju psychobilly huvilisi, et eraldi teema teha,aga mainiks ikkagi ära: Just lugesin uudiskirjast, et tänavuse Hard Rock Laagri bändide hulgas on Mad Sin
Esimest korda elus kaalun vägagi tõsiselt HRLi külastamist
RockinBandit Admin