| Psychobilly`st | |
|
+11fallenone Rockabilly69 MissEmilyHellcat BabyLou kitti17 RockinBandit Siigel Bopperer Jürka altraditional RockinLady 15 posters |
|
Autor | Teade |
---|
RockinLady Foorumi looja
Postituste arv : 873 Age : 36 Asukoht : Lõuna-Eesti metsikud osariigid, Tartu Registration date : 18/11/2007
| Pealkiri: Psychobilly`st 17.03.08 6:50 | |
| natuke muusikamaterjali psychobilly.net minule meeldib psychobilly bändidest kõige enam Tiger Army Tiger Army kodulehekülg bändi myspace teisi ma ei kuulagi ...ja sedagi vahelduva eduga... Kuidas teiega lood on...kuulata mingit psychobilly bändi? | |
|
| |
altraditional Moderaator
Postituste arv : 410 Asukoht : Tln Registration date : 29/12/2007
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 17.03.08 8:44 | |
| Üldiselt mulle meeldib psychobilly. Tiger Army alguse lood olid head ja mulle mõni väga meeldis, kuid hiljem on tavalisemaks läinud. Ja tavalisemaks mitte nagu psühho või rockabilly tavalisemaks, vaid nagu tänapäeva popmuusika tavalisemaks. | |
|
| |
RockinLady Foorumi looja
Postituste arv : 873 Age : 36 Asukoht : Lõuna-Eesti metsikud osariigid, Tartu Registration date : 18/11/2007
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 17.03.08 9:02 | |
| ega mullegi ei istu need uudsemad lood..mis väga palju kajastavad tänapäevast rocki või punki... ...mõni lugu Tiger Armilt nagu näiteks Twenty Flight Rock on väga viis :vinyyl: : : | |
|
| |
Jürka Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 360 Age : 39 Asukoht : Saue Registration date : 27/11/2007
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 17.03.08 9:43 | |
| Ei tea, kas Hank III ka pshychobilly alla läheb? | |
|
| |
altraditional Moderaator
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 17.03.08 10:33 | |
| - Jürka kirjutas:
- Ei tea, kas Hank III ka pshychobilly alla läheb?
Minu arvates mitte. Kostab nagu hillbilly kantri? | |
|
| |
RockinLady Foorumi looja
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 17.03.08 10:35 | |
| - altraditional kirjutas:
- Jürka kirjutas:
- Ei tea, kas Hank III ka pshychobilly alla läheb?
Minu arvates mitte. Kostab nagu hillbilly kantri? jah ka minu arvamus on selline ...tundub nagu rohkem hillbilly.. | |
|
| |
Jürka Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 360 Age : 39 Asukoht : Saue Registration date : 27/11/2007
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 17.03.08 10:46 | |
| Wikis on loetletud tema kohta: "...hard-twang, punkabilly, cowpunk, altcountry, hellbilly, and honky punk..." Ta, jah, rohkem vist pigem sinna kantri kui rock'n'rolli kanti... | |
|
| |
altraditional Moderaator
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 17.03.08 14:51 | |
| Horrorpops'il on näiteks mõned head lood. | |
|
| |
Bopperer Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 410 Age : 42 Asukoht : Riga, Latvia Registration date : 23/02/2008
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 17.03.08 16:53 | |
| mulle uldse psycho ei meeldi... | |
|
| |
altraditional Moderaator
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 17.03.08 19:26 | |
| Miks siis? Kas liiga pungised tüübid on? | |
|
| |
Bopperer Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 410 Age : 42 Asukoht : Riga, Latvia Registration date : 23/02/2008
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 18.03.08 10:57 | |
- Miks siis? Kas liiga pungised tüübid on?
Psychobillyd ise on vaga meeldivad tuubid, aga vot see muusika.... Olen purist | |
|
| |
Siigel Kasutaja
Postituste arv : 17 Age : 37 Asukoht : London Registration date : 19/03/2008
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 19.03.08 10:47 | |
| Ma avastasin kah just hiljuti HorrorPops-i. Väga hea bänd on. Aga sellega seoses ka väike küsimus teadjamatele. Et kas see Patricia mängib tõesti livedel ise kontrabassi ? Ma kusagilt lugesin ,et Nekroman (teisest psychobilly bändist nimega Nekromantix mis mulle eriti ei sümpatiseeri) on kõik bassi partiid stuudioplaatidel sisse mänginud. Ideid anybody ? | |
|
| |
RockinBandit Admin
Postituste arv : 1345 Age : 40 Asukoht : Lõunaosariigid, Tartu Registration date : 18/11/2007
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 19.03.08 10:59 | |
| Minu Psychobilly piirdub Tiger Army-ga. Kodus on küll mitmeid erinevaid Psycho plaate kuid TA vennad teevad minu arust kõige enam sellist Rockabilly lähedast asja. On kohati ju selliseid bändegi kelle sound hakkab juba metalit meenutama aga neid ma ei kuula kuigi olemas on. | |
|
| |
kitti17 Kasutaja
Postituste arv : 35 Asukoht : Holland Registration date : 24/02/2008
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 21.03.08 9:38 | |
| Aga mida saate öelda Meteorsi (psychobilly algajate) kohta? Kaks aastat tagasi nägin Mad Sin Soomes (Vammala Midsummer Jamboree'is). Täiesti hullumeelne show, ja kõik mis see toob kaasa on väga scary (stiil, muusika, tantsid, jne). | |
|
| |
BabyLou Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 151 Age : 38 Asukoht : Tallinn Registration date : 06/07/2008
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 07.07.08 20:08 | |
| - Siigel kirjutas:
- Ma avastasin kah just hiljuti HorrorPops-i.
Väga hea bänd on. Aga sellega seoses ka väike küsimus teadjamatele. Et kas see Patricia mängib tõesti livedel ise kontrabassi ? Ma kusagilt lugesin ,et Nekroman (teisest psychobilly bändist nimega Nekromantix mis mulle eriti ei sümpatiseeri) on kõik bassi partiid stuudioplaatidel sisse mänginud. Ideid anybody ? Ma küll päris livele ei ole jõudnud, aga kui live-videosid uskuda, siis mängib küll ise Ma muidu nende loomingu austaja ka väikestviisi | |
|
| |
MissEmilyHellcat Kasutaja
Postituste arv : 40 Age : 34 Asukoht : Tallinn Registration date : 12/04/2009
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 16.04.09 13:30 | |
| Kui nüüd päris aus olla , siis psychobillyl on veidi suurem koht minu südames kui rockabillyl . Psychobillyga on aga see , et enamus bändid , kes on tegutsenud piisavalt kaua ( ja kes on tõesti head )neil on vanad lood tunduvalt paremad , kui uued . Vahest uusi lugusi kuulates ainus mõte mis pähe tuleb on " mis kuradit nende muusikast on saanud??" Kõige paremad bändid minu jaoks on Demented are go , Nekromantix , Horrorpops ( Tänu neile leidsin ma üldse selle muusika enda jaoks ) ja mingil määral ka The Creepshow | |
|
| |
BabyLou Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 151 Age : 38 Asukoht : Tallinn Registration date : 06/07/2008
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 16.04.09 16:13 | |
| - MissEmilyHellcat kirjutas:
Kõige paremad bändid minu jaoks on Demented are go , Nekromantix , Horrorpops ( Tänu neile leidsin ma üldse selle muusika enda jaoks ) ja mingil määral ka The Creepshow Eh, minul sai ka see alguse Horrorpopsist (ja Nekromantixist ka, suht paralleelselt) Ja Creepshow on praeguse seisuga vist enam lemmik. Lisaks veel Koffin Kats ja Mad Marge and the Stonecutters. Viimase esituses on kusjuures suurepärane kaver Stray Catsi loost Fishnet Stockings - ma jumaldan seda varianti (aga samas mulle meeldis suurem osa tollest Stray Catsi tribuutalbumist ja SC ise on ka üks lemmikuid, nii et... ) Aga minu meelest on väga tore, et siia veel üks aktiivne psychobilly kuulaja lisandus - eks need ole ju vägagi lähedased ¾anrid. (ja mina ei tunne end ka nii üksikuna) | |
|
| |
MissEmilyHellcat Kasutaja
Postituste arv : 40 Age : 34 Asukoht : Tallinn Registration date : 12/04/2009
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 16.04.09 16:41 | |
| :DKui nüüd hakkata mõtlema siis päris paljud on enda jaoks leidnud psychobilly just tänu Horrorpopsile ja Nekromantixile . Jaa ! See versioon on Super hea ! Ma alguses mõtlesin , et teen siia konto või ei tee...et rohkem psychobilly inimene . Aga no näed ! Hea , et ma siin ainuke pole . ^^ | |
|
| |
Rockabilly69 Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 198 Age : 55 Asukoht : Tallinn, Nõmme Registration date : 07/02/2009
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 19.04.09 9:18 | |
| Minu esimesed kogemused Psychobillist said alguse aastal 1991 ,kui sai korraldatud Vanalinna päevade raames 5 päeva kestnud Rocknroll festivali , kus kohal oli ka Meantraitors (new.music.yahoo.com/meantraitors/ - 88k) Venemaalt. Raju elustiil, rajud Groupied kaasas, kõhvi tõmbamine, pidev mälus olek jne.jne.jne. Kuulasid ainult Meteorsi ja Batmobile ja ütlesid , et StrayCats ja Elvis on "slabovato" . Mulle tundus toona see stiil väga punk ja liiga räme. Meelemuutuse tekitas Nekromantixi show ühel soome festaril ja nende plaat "Curse of the Coffin" plaat , kus ka autogrammid peal. See energia , mis neil oma showd tehes rahvale kandus oli võimas. Veel lemmikuid -Tiger Army on hea, tundub vägagi palju tõmbavat ka Skinheade, Mad Sin väga raju, Long Tall Texans ok , Reverend Horton Heat tegi oma esimesed 5 plaati väga head siis vajus kuidagi ära. King Kurt -Zululand oli väga naljakas ! Ega neol ja psycho palju erinevusi pole,psycho on rohkem pungilikum. Vahepeal tegi Garik ka Eestis psycho ja neo segu. Soomes on muidugi selliseid bände palju. | |
|
| |
RockinLady Foorumi looja
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 07.05.09 19:21 | |
| Sai ka kätte võetud ja läbi kuultatud kodus leiduv Psychobilly materjal. Ligi 20 albumit eri esitajatelt. Parimad mida kuulaks ehk teinekord veelgi olid: Tiger Army Reverend Horton Heat The Tazmanian Devils Meteors Shouthern Boys Lisaks veel mõni vähemtuntud artist ja mõni üksik lugu ka Nekromantixilt ja teistelt. Kokkuvõtteks sai ka kõrvetatud ka üks mp3 plaat autosse kuulamiseks. Aga nüüd siis kosutav sõõm vana head Rockabillyt | |
|
| |
fallenone Kasutaja
Postituste arv : 32 Age : 35 Asukoht : Nõo Registration date : 27/09/2008
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 08.05.09 9:36 | |
| psychobilly st on veel päris omamoodi ka Three Bad Jacks | |
|
| |
altraditional Moderaator
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 08.05.09 18:47 | |
| Three bad jacks on minu meelest väga tugev band. Samas mitte niiväga psycho, et kõlbaks ehk ka puhtama rockabilly inimestel kuulata. | |
|
| |
fallenone Kasutaja
Postituste arv : 32 Age : 35 Asukoht : Nõo Registration date : 27/09/2008
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 08.05.09 21:09 | |
- Three bad jacks on minu meelest väga tugev band. Samas mitte niiväga psycho, et kõlbaks ehk ka puhtama rockabilly inimestel kuulata.
seda kindlasti, aga seal siiski omajagu psycho elemente. | |
|
| |
Hotrod
Postituste arv : 141 Age : 37 Asukoht : Ääsmäe Registration date : 25/04/2009
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 09.05.09 20:49 | |
| Three bad jacks'i - crazy in the head. Selle loo bassi käik kummitab peas nii hullusti . Kuidagi meeldivalt rütmikas lugu - homme proovin ise ka mängida. | |
|
| |
RockinBandit Admin
Postituste arv : 1345 Age : 40 Asukoht : Lõunaosariigid, Tartu Registration date : 18/11/2007
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st 10.05.09 7:09 | |
| Three Bad Jacks - Tüübid näevad välja nagu Rockabillyd bändi kodulehe piltidel. Muusika mida nad teevad jääb Psychost igatahes väga kaegele. Tegemist täiesti tavalise pungiga kus väga vähe on kuulda mõnd üksikut elementi. Kuulasin täna hommikul läbi ka nende plaadi Crazy In The Head. Sel plaadil meenutas Rock`n`Rolli või Rockabillyt 4-5 lugu aga kokkuvõtteks nii mitmedki punk bändid coverdavad ju Rock`n`Rolli lugusid või siis võtsvad sealt mängunippe. Mulle isiklikult meeldib Psycho mis on autentne nagu näiteks The Tazmanian Devils või Meteors | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Psychobilly`st | |
| |
|
| |
| Psychobilly`st | |
|