gretchycat Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 225 Age : 41 Asukoht : Lõunaosariigid, Tartu Registration date : 14/05/2008
| Pealkiri: Re: Rockabilly poed Hispaanias 06.11.08 12:39 | |
| Pole küll Soome ega Rootsi, aga eile sattusin Barcelonas keset La Ramblat päris huvitava poekese peale, nime kahjuks ei mäleta. Kuna õhtul oli TechEd'i raames Eesti õhtu ehk siis ametlikku keelepruuki kasutades Country Drinks. Peale poest välja astumist tuli välja, et õhtul olen mina "Country" ja "Drinks" on laual. Ostsin sealt siis ühe uue bolo ja metallist kraenurgad ära, et oma casual look'i õhtuks natuke pidulikumaks putitada. Ah jaa... päev enne olin just sattunud hotelli kõrval Sendra esinduspoodi, kust ei saanud korralike kauboisaabasteta lahkuda. Maksid tõhud küll 200 eurot, aga kvaliteet on ka hoopis teisest mastist, kui näiteks meil müüdavatel Joe Sanches'itel vms. jamal, mida siin peaaegu tasuta jagatakse. Lisaks oli teistel saabastel tekkinud reisi algul mõnesentimeetrine lõhe nahka tallaserva lähedusse, nii et need oleks nagunii väljavahetamisele kuulunud. Vot. Täna jälle linnapeale, ehk leiab midagi huvitavat veel, eks siis hoian kursis | |
|
altraditional Moderaator
Postituste arv : 410 Asukoht : Tln Registration date : 29/12/2007
| Pealkiri: Rockabilly poed Hispaanias 06.11.08 18:42 | |
| Sendra on tasemel valik. Oskan ainult häid sõnu nende kohta öelda. Teemasse, kunagi tuleb Rootsi kohta sarnane kaart kui Helsingi jaoks suvel tehtud sai. Aega ainult läheb. | |
|