|
| Rockabilly poed Stockholmis | |
|
+3RockinLady BabyLou Oldermann 7 posters | Autor | Teade |
---|
Oldermann Admin
Postituste arv : 560 Asukoht : Reval Registration date : 01/12/2007
| Pealkiri: Rockabilly poed Stockholmis 15.06.08 12:03 | |
| SivlettoVeeb: http://shop.sivletto.com Kommentaar: Kuningriigi suurim ja parim rockabilly pood, lisaks on kohapeal ka juuksur, kes vastava soengu vormistab. Aadress: Malmgårdsvägen 16-18, Södermalm Avatud: E-K, R 12–18, N 12–20, L 11:30–16:30 AMERICANA Classic VintageVeeb: http://www.americanaclassicvintage.com/ Kommentaar: Tägi käis ka kaks aastat tagasi Tallinn Vintagel oma letiga, praguseks on riiuli täiest riietest korralik pood saanud. Päritolult on ta üldse ameeriklane ja on välja andnud ka raamatu : A-Z of Classic American Clothing by Gina Holdar Aadress: Styrmansgatan 12, Oxelösund 61331 Avatud: E-R: 10-18, L: 11-5, P: 12-4
Viimati muutis seda Oldermann (03.09.12 5:11). Kokku muudetud 10 korda | |
| | | BabyLou Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 151 Age : 38 Asukoht : Tallinn Registration date : 06/07/2008
| Pealkiri: Re: Rockabilly poed Stockholmis 21.01.09 11:18 | |
| Kuulge, keegi on seal Sivlettos käinud (Rootsis) ? Located at Malmgårdsvägen 16-18, Södermalm Stockholm, Sweden.
Kus see umbes asub seal ja kuidas sinna minna jne? On see üldse kesklinnas? Ma ei tea Stockholmist peaaegu midagi, korra käidud, aga siis oli marsruut suht sirgjooneline - mööda kaupluste-tänavat Homme taas minek, kui see pood kuskil mõeldavas kohas asub, siis astuks ka läbi... Või on seal mõnda sellist vahvat poodi veel? Ma mõnda nagu tean, aga need ei ole päris selle temaatikaga seotud | |
| | | RockinLady Foorumi looja
Postituste arv : 873 Age : 36 Asukoht : Lõuna-Eesti metsikud osariigid, Tartu Registration date : 18/11/2007
| Pealkiri: Re: Rockabilly poed Stockholmis 27.01.09 8:56 | |
| | |
| | | Bopperer Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 410 Age : 42 Asukoht : Riga, Latvia Registration date : 23/02/2008
| Pealkiri: Re: Rockabilly poed Stockholmis 27.01.09 9:31 | |
| | |
| | | altraditional Moderaator
Postituste arv : 410 Asukoht : Tln Registration date : 29/12/2007
| Pealkiri: Re: Rockabilly poed Stockholmis 24.01.11 13:39 | |
| Mul absoluutselt puuduvad mälupildid plaadipoodide asukohtadest. Ma tean, et seal olid mõned mahukad poed, aga ma isegi ei pane enam kokku millises linnas mis oli. Muidu tahaks välja käia sellise koha, nagu Marion's Gastro Diner: See on seest väga 50's stiilne koht, põhirõhk bowlingul, aga on ka baarinurk ees. Muusika oli teemakohane, ehk siis oldies. Asukohaks sügav Stockholmi kesklinn, suure tänava ääres, kahjuks ligidal parkida ei saa. Aga ma kindlasti tahaks sinna veidi pikemaks ajaks istuma-sööma-palli veeretama minna, kui võimalust tekib. Hetkel on neil koduleht maas, kuid leidsin sellise lingi: http://www.nelso.com/se/place/241356/ Glantspilte näeb ka siit: http://sandyplusleo.blogspot.com/2010/07/marions-gastro-diner.html | |
| | | Cyberbear Juunior kasutaja
Postituste arv : 55 Age : 40 Asukoht : Kiluville, Low Street Registration date : 27/09/2010
| Pealkiri: Re: Rockabilly poed Stockholmis 12.05.12 8:55 | |
| Hehee, see Silvetto on ju päris paradiisike, andis otsida ilma kaardita ja väheste avalike wifide ja guugelmäpsiga, et mujale ei jõudnud seekord. Aga kusagil Stokis pidi ka terve roki- jms poodide kvartal olema? | |
| | | EvaDiva Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 109 Age : 34 Registration date : 03/09/2009
| Pealkiri: Re: Rockabilly poed Stockholmis 17.05.12 21:33 | |
| - Cyberbear kirjutas:
- Hehee, see Silvetto on ju päris paradiisike, andis otsida ilma kaardita ja väheste avalike wifide ja guugelmäpsiga, et mujale ei jõudnud seekord. Aga kusagil Stokis pidi ka terve roki- jms poodide kvartal olema?
Gamla stan'is/vanalinnas/ asuvad samal tänaval mõned sellised kohad küll, ehk pidasid seda silmas. Aga üleks, et need on pigem väiksed poed- nii tootevaliku kui üldpinna poolest.. Gamla brogatan tänava nimi. Seal on Americana, Blue Fox, Black Moon (rokikas) ja kohe ristuva tänava nurgal (Klara Norra Kyrkogata) asub Dr. Martensi pood. Samas kohe ka Wrangler/Lee kaubaga "The Store" ja Sko Uno. Kõik ikka rootsipäraselt krõbedate hindadega. Ise olen selles nimetatud tänavas ja sealsetes poodides vaid kaks korda käinud- kaup pikalt sama ja midagi ei üllata. Küll aga Sivlettosse on jalad viinud kordades rohkem- sadamast metrooga vaid mõned peatused sõita, veidi jalutada ning kohal. Alati midagi uut riiete osas + jalanõude, ajakirjade, raamatute, muusika ja juuksevahade riiulid, kohapeal ka juuksur. Teenindajad alati abivalmis ja jagavad asja. Kindlasti tasub uudistada ka kohalikke rootsi brände (Bayicon, Denim Devil, Cheap Monday, Sivletto, jt). Küll aga tuleb enne sinna minekut mõned päevad paastuda, sest keerdtrepp allkorrusele, kus pood asub, on äärmiselt kitsas. )) | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Rockabilly poed Stockholmis | |
| |
| | | | Rockabilly poed Stockholmis | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |