Sissejuhatuseks niipalju, et mulle on kauboisaapad meeldinud alates ca 12-13. eluaastast saati ja tol ajal sai enamvähem üle päeva käidud erinevates jalatsipoodides pidevalt saapaid jalga proovimas. Kui 14. olin, siis esimese palga eest ostsin lõpuks ka esimesed saapad. Vahepealsetel aastatel sai saapad kuidagi veidi küll ära unustatud, kuid viimase 3 aasta jooksul on haigus jälle kõvasti välja löönud.
Sellega seoses tekkis möödunud talvel mõte, et kui nad mulle nii väga meeldivad, miks mitte nendega siis rohkem tegeleda.
Tulemuseks on (veel) väike, esialgu vaid veebis, vintage western ja bikeri teemaline saabaste ja rõivaste pood. Lisaks neile valmistan ise ka One Eyed Morse nimelist vuntsivaha.
On mitmeid paare saapaid (tuntumatest ja parimatest näiteks Tony Lama, Justin, Sendra), mõned Schott Perfecto stiilis nahktagid, western pluuse, teksatagisid jne.
Suvel on plaanis valmis saada ka uus kollektsioon t-särke, millede läbivaiks kujundusteemadeks muu hulgas ka hot rodid, kustomid ja muidu igasugune kustom kultuuriga seonduv.
Hetkel saab kaubavalikut näha Facebook'i lehel - lisan siia igaks juhuks, et selle lehe vaatamiseks EI PEA olema FB registreeritud kasutaja.
Lisaks valmib millalgi ka koduleht ning osad kaubad on saadaval ka Etsy.com keskkonnas, kuid Facebook'is on veidi suurem valik, kuna kõik esemed ei paigutu päris nii "vintage" kategooria alla kui Etsy nõuab. Ning kuna Etsy on ka enamjaolt USA turule suunatud keskkond, siis on seal hinnad dollarites, FB lehel on eurodes.
Lingid siin:
Facebook: https://www.facebook.com/oneeyedmorse
Etsy.com veebipood: http://www.etsy.com/shop/oneeyedmorsewear
Soovi korral saab esemetega tutvuda Tallinnas - Kopli 25, Standardi hoones; kuid selleks peab eelnevalt aja kokku leppima, kirjutades mulle palun aadressile: jarmo@oneeyedmorse.com
Tulevikuplaanideks on hankida juurde laiemat kaubavalikut ning millalgi ka füüsilisel kujul kauplus avada. Ja loomulikult valmistada ka mugavam veebipood.
Mõned mõtted on veel, kuid nendest juba sii, kui midagi reaalselt toimub.
Kõike head,
Jarmo