| Kauboisaapad. | |
|
+7gretchycat Bopperer Oldermann Loviise altraditional suvi Jeffersonair 11 posters |
Autor | Teade |
---|
Jeffersonair Kasutaja
Postituste arv : 7 Registration date : 11/11/2010
| Pealkiri: Kauboisaapad. 08.05.11 14:30 | |
| Tervist!
Kas Tallinnas on ainult Kristiine keskuse Sabos ja Laagri Maksimarketis kauboisaapaid müüa või on kuskil mujal ka (mõtlen just tutikaid)? Endale pole mujal silma jäänud lihtsalt. | |
|
| |
suvi Juunior kasutaja
Postituste arv : 2 Age : 33 Registration date : 25/07/2010
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 08.05.11 17:44 | |
| abc kingadest võid osta. laagri maksimarketist ei soovita osta sest need seal suht saastad
| |
|
| |
Jeffersonair Kasutaja
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 08.05.11 21:19 | |
| On seal muidu suurem valik või piirdub üksiku paariga? Endal plaanis lähiajal võtta uuringutuur sisse. | |
|
| |
suvi Juunior kasutaja
Postituste arv : 2 Age : 33 Registration date : 25/07/2010
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 08.05.11 22:09 | |
| oleneb poodidest kui mina kunagi ostsin enndale siis oli suur valik aga ma pole enam ammu käinud kuskil vaatamas. Laagri maksimarketis on muidu suur valik aga halva kvaliteediga saabad | |
|
| |
altraditional Moderaator
Postituste arv : 410 Asukoht : Tln Registration date : 29/12/2007
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 12.05.11 10:26 | |
| Seal laagri maksis korvide hoiukoha vastas olevas putkas pakutavad on tõesti juba eemalt vaadates üsna plastmassise fiilinguga. | |
|
| |
Jeffersonair Kasutaja
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 12.05.11 15:33 | |
| ABC-s ei ole midagi, kõik Tallinna omad sai läbi käidud ja öeldi veel, et pole plaaniski sisse tuua. | |
|
| |
Loviise
Postituste arv : 53 Age : 33 Registration date : 31/08/2008
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 13.05.11 15:09 | |
| Ega siis ei jää muud üle, kui teha üks second hand tuur või ostureis soome. | |
|
| |
Jeffersonair Kasutaja
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 13.05.11 21:56 | |
| Soomes sai käidud, ühel poel oli isegi vaateaknal olemas, sees sai kõik riiulid läbi vaadatud, ei olnud midagi. | |
|
| |
Oldermann Admin
Postituste arv : 560 Asukoht : Reval Registration date : 01/12/2007
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 14.05.11 6:14 | |
| jalanõudega on see asi, et neid ei julge netist ka tellida, pärast tagasi saatmine suht ajakulukas, olen ise praegu täpselt sama küna ees, et viimastes korralikes saabastes on auk sees ja uusi samalaadseid pole kusagil leidnud. omalajal samuti abc kingast ostetud. eelmised kestsid kokku 10 aastat, 3 korda kontsa ja 1 korra vahetasin talda, lõpuks andis lihtalt saapanahk mure kohast järele. oli alles kvaliteet. saaks uue samahead! | |
|
| |
Jeffersonair Kasutaja
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 15.05.11 10:57 | |
| Oskab keegi öelda, kuidas mujal Eestis olukord on? | |
|
| |
Bopperer Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 410 Age : 42 Asukoht : Riga, Latvia Registration date : 23/02/2008
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 16.05.11 18:54 | |
| Tule Riiasse http://www.zirgustallis.lv/lv/vesterns/zabaki/ | |
|
| |
Jeffersonair Kasutaja
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 16.05.11 19:03 | |
| Need Stars & Stripes on Eestis ka olemas, need on juba läbi vaadatud. http://www.stars.ee/sisu/MiwzNjksMCwx/kauboisaapad/ | |
|
| |
gretchycat Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 225 Age : 41 Asukoht : Lõunaosariigid, Tartu Registration date : 14/05/2008
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 31.07.11 16:26 | |
| - Oldermann kirjutas:
- jalanõudega on see asi, et neid ei julge netist ka tellida, pärast tagasi saatmine suht ajakulukas, olen ise praegu täpselt sama küna ees, et viimastes korralikes saabastes on auk sees ja uusi samalaadseid pole kusagil leidnud. omalajal samuti abc kingast ostetud. eelmised kestsid kokku 10 aastat, 3 korda kontsa ja 1 korra vahetasin talda, lõpuks andis lihtalt saapanahk mure kohast järele. oli alles kvaliteet. saaks uue samahead!
Tuleb jalanõud USAst osta - nende numbrid on standardiseeritud ning jalalaba mõõtudega otseses korrelatsioonis. Lisaks tunnevad nad ka erinevaid laiusi | |
|
| |
Jeffersonair Kasutaja
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 31.07.11 21:18 | |
| On endal muidu kogemusi olnud välismaalt tellimisega? | |
|
| |
Hotrod
Postituste arv : 141 Age : 37 Asukoht : Ääsmäe Registration date : 25/04/2009
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 31.07.11 21:29 | |
| Ma tellisin siit. toodi ukse taha ära kohe Aga muidu sellise keskmise kvaliteediga asjad. Alguses olid jube võõrad jalas, aga peale mõningast trööpamist on mugavad. | |
|
| |
altraditional Moderaator
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 03.08.11 8:51 | |
| Ma proovisin kodumaise tootja Aipi võimalusi. Metali jms. rahvas muidugi kiidab taevani, kuid vähe teise stiili inimestel nende juurde eriti asja ei ole. Istuvad oma sõjaväesaapa mallis kinni ja kui midagi erinevamat küsida, siis hakkama ei saa ja väidetakse et on enam-vähem võimatu. Teevad küll nüüd uuel ajal ka ilma nöörideta, nö. kirsa-tüüpi saapaid, kuid ikkagi lahja muljega on, sama vana mall on aluseks. Mõistlikku tallavarianti ei ole, mis käimiseks ka kõlbaks. Võib saada tuntud roomiku, või siis sileda kummi või ka päris naha, kuid mõõduka mustriga all-round talda hetkel ei ole. | |
|
| |
BabyLou Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 151 Age : 38 Asukoht : Tallinn Registration date : 06/07/2008
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 03.08.11 8:59 | |
| Huvitav, ma mäletan, et kunagi ammu-ammu, kui käisin AIPIs oma esimestel tanksaabastel järel, siis seal olid küll mingid nö custom made kauboisaapad riiulil omanikku ootamas.Küsisin veel,kas selliseid teevad ka, ja mulle öeldi, et põhimõtteliselt küll, et kõike saab teha nende juures Samas see oli muidugi tõesti aastaid tagasi, võimalik, et olid teised meistrid vms? Ja samuti ei oskaks toona nähtud saapaid kuidagi kommenteerida, ei mäleta detaile, lihtsalt suht ere mälestus, et kindlasti olid. Huvitav, mis siis nüüd. Teemasse oleks küsida, kas katkiseid kauboisaapaid on võimalik lasta kingsepal parandada ka? Kinni õmmelda või... Kui pmst on sisse kulunud auk, aga täitsa õmbluse juurest? (no neil on õmblused, eksole, päris palju) Või on see absurdne idee? | |
|
| |
RockinBandit Admin
Postituste arv : 1345 Age : 40 Asukoht : Lõunaosariigid, Tartu Registration date : 18/11/2007
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 03.08.11 9:17 | |
| - BabyLou kirjutas:
- Huvitav, ma mäletan, et kunagi ammu-ammu, kui käisin AIPIs oma esimestel tanksaabastel järel, siis seal olid küll mingid nö custom made kauboisaapad riiulil omanikku ootamas.Küsisin veel,kas selliseid teevad ka, ja mulle öeldi, et põhimõtteliselt küll, et kõike saab teha nende juures Samas see oli muidugi tõesti aastaid tagasi, võimalik, et olid teised meistrid vms? Ja samuti ei oskaks toona nähtud saapaid kuidagi kommenteerida, ei mäleta detaile, lihtsalt suht ere mälestus, et kindlasti olid. Huvitav, mis siis nüüd.
Teemasse oleks küsida, kas katkiseid kauboisaapaid on võimalik lasta kingsepal parandada ka? Kinni õmmelda või... Kui pmst on sisse kulunud auk, aga täitsa õmbluse juurest? (no neil on õmblused, eksole, päris palju) Või on see absurdne idee?
Kingsepad peaks suutma kõike teha minu kogemuste põhjal | |
|
| |
BabyLou Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 151 Age : 38 Asukoht : Tallinn Registration date : 06/07/2008
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 03.08.11 9:20 | |
| Ahah. Ei mul see kaltsukashopingu probleem. Liiga lihtne hea hinnaga saada sellised jalatsid, mis peale 2x kandmist katki on. Eks ma lähe siis sügisel uurima, kas parandab. A kogemus on näidanud, et päris kõike (või kõiki jalatseid) ei oska/taha kingsepad parandada tegelikult | |
|
| |
altraditional Moderaator
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 08.08.11 9:08 | |
| Ma soovitaks ka käia erinevates kohtades rääkimas-näitamas. Mis esimese jutu järgi on ilmvõimatu, võib teise jaoks igapäevane asi olla. Sest need tegijad on ikka väga erinevad igal pool ja enamasi iseõppinud vms. Sest mina ei tea et kingseppsust kusagil koolis õpetataks või selle kohta üldse raamatutki olemas oleks. Hea meelega loeks isegi. | |
|
| |
Oldermann Admin
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 06.10.11 8:04 | |
| nii, lõpuks õnnestus saada just samasugused saapad nagu eelmisd ikkagi Helsinkist KENKÄ MARSKI'st. Kentucky`s nilkkabootsi Lisaks leidsin Helsingist veel kaks head saapa poodi, millest saab siin teemas juurde lugeda | |
|
| |
Oldermann Admin
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 12.04.12 17:13 | |
| - Oldermann kirjutas:
- nii, lõpuks õnnestus saada just samasugused saapad nagu eelmisd ikkagi Helsinkist KENKÄ MARSKI'st.
Kentucky`s nilkkabootsi
Lisaks leidsin Helsingist veel kaks head saapa poodi, millest saab siin teemas juurde lugeda need nilkkabootsi odav hispaania sitt ikka, suve ilmselt üle ei ela, murdekohas nahk väga õhukeseks kulunud, põhimõtteliselt pool aastat. | |
|
| |
Jarmo Juunior kasutaja
Postituste arv : 4 Age : 41 Asukoht : Tallinn Registration date : 01/05/2011
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. 27.04.12 15:21 | |
| Tere
Siin foorumis varem veel sõna võtnud pole, kuigi nii mõnegi kasutajaga oleme tuttavad.
Tegelen tasapisi nö Boot Sanctuary'ga, elik peatselt loodan avada väikse poekese, kus oleks müügil vintage/western/biker/gentleman jne ¾anride alla mahtuvad riided ja muu. Praeguseks on kokku kogutud juba mitmeid tagisid, lumberjack'e, vöid, saapaid (Tony Lama, Justin, Sendra, Sancho jne). Eriline huvi ongi just saabaste vastu ja sellest ka see ettevõtmine alguse sai. Hetkel on valikus ka angerja- ja elevandinahksed Tony Lama'd. Isiklikult käsitsi väljavalitud kraam. Ühtlasi oleks seal poes müügil ka mu enda t-särgi brändi särgid, mille teemadeks muude seas ka rodid, kustomid, tiki jne.
Millal valmis saab - täpselt veel ei tea, kuid loodetavasti ikka sel aastal. Kui mitte varem, siis vähemalt vast sügisel.
Kogu jutu mõte tegelikult see, et sellega seoses hakkab peatselt paistma ehk väike valguskiir Eesti praeguses pimedas kauboisaapamaailmas.
| |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kauboisaapad. | |
| |
|
| |
| Kauboisaapad. | |
|