| M: Gaz 21 | |
|
|
Autor | Teade |
---|
Varblane Kasutaja
Postituste arv : 39 Age : 34 Asukoht : Tallinn,Nõmme Registration date : 17/05/2009
| Pealkiri: M: Gaz 21 04.06.09 19:51 | |
| http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=28411 Siin paistab päris korralik masin müügis olevat.Mõtlesin,et panen selle kuulutuse niisama siia. Odav on ka veel.Mina pidin enda masina kere eest maksma veel rohkem ja mina sain ainult poolkomplektse kere. Igakord kirun kui näen odavamat ja korralikumat autot müügis. | |
|
| |
RockinBandit Admin
Postituste arv : 1345 Age : 40 Asukoht : Lõunaosariigid, Tartu Registration date : 18/11/2007
| Pealkiri: Re: M: Gaz 21 05.06.09 5:10 | |
| Eksportvarjant on eriti vinge. Rohkem kroomi kui tavalistel varjantidel | |
|
| |
gretchycat Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 225 Age : 41 Asukoht : Lõunaosariigid, Tartu Registration date : 14/05/2008
| Pealkiri: Re: M: Gaz 21 05.06.09 6:16 | |
| Krt, selle peale tuleb meelde, kuidas omal ajal suht pärdillona sai majandi dispetšeri soomest tagasi toodud 21-te vaadatud nagu imelooma - sirelililla metallik, valge küljega rehvid, lisapidurituled, karvased istmekatted, inglise keelsed kirjad... Oh, olid ajad Samas 21 hilisemal ajal pole mulle eriti kunagi sümpatiseerinud, kui siis 22 (universaalkerega variant). Kuidagi ebaproportsionaalselt kitsas-kõrge-kipakas on. Pigem venelase raudvarast on Pobeda see, millest üht-teist huvitavat teha annaks, tolle proportsioonid on minu arust natuke rohkem paigas. Aga hinda küsitakse tõesti ausalt. | |
|
| |
Jürka Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 360 Age : 39 Asukoht : Saue Registration date : 27/11/2007
| Pealkiri: Re: M: Gaz 21 05.06.09 10:32 | |
| Vaatasin isegigi, et väga kena näeb teine välja... Eriti selle kroomi koha pealt... Ma küll arvasin, et see sõltub aastanumbrist, et väiksema numbriga masinatel rohkem kroomi kui uuematel... Gretchycatil on õigus küll, et kitsas ja kõrge, aga tegemist on siiski venelasega... Ega Pobeda pannes jänkiraua kõrvale näeb välja ka kui sapakas... | |
|
| |
Varblane Kasutaja
Postituste arv : 39 Age : 34 Asukoht : Tallinn,Nõmme Registration date : 17/05/2009
| Pealkiri: Re: M: Gaz 21 05.06.09 10:56 | |
| Ilmselt ARKi kala kuna aastaarv on sellel küll vale.56-58/59 oli esimene seeria ehk viisnurgaga võre.58-62 ehk teine seeria oli laiema ribidega võre.63-70 kolmas seeria ehk siis kitsaste ribidega.See on jah export variant ja sellepärast on ka kroomi rohkem.Hind on väga hea tõesti. Volga ja Pobi on tõesti mõlemad usaraua kõrval nagu sapakad.Kõigi kui ehituse pilte vaadata H.A.M.B'is või Ruffrodders'is siis ennem katuse madaldamist ja muidu auto madaldamist on nad samamoodi kõrged kitsepukid aga peale madaldusi lähvad kohe suuremaks kuidagi.Lihtsalt pilt petab ka palju. | |
|
| |
Jürka Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 360 Age : 39 Asukoht : Saue Registration date : 27/11/2007
| Pealkiri: Re: M: Gaz 21 05.06.09 11:57 | |
| - Varblane kirjutas:
- Volga ja Pobi on tõesti mõlemad usaraua kõrval nagu sapakad.Kõigi kui ehituse pilte vaadata H.A.M.B'is või Ruffrodders'is siis ennem katuse madaldamist ja muidu auto madaldamist on nad samamoodi kõrged kitsepukid aga peale madaldusi lähvad kohe suuremaks kuidagi.Lihtsalt pilt petab ka palju.
Aga paned kummastki originaalvariandid kõrvuti, üks on laev, teine selle kõrval Bella-paat... | |
|
| |
altraditional Moderaator
Postituste arv : 410 Asukoht : Tln Registration date : 29/12/2007
| Pealkiri: Re: M: Gaz 21 05.06.09 21:16 | |
| Ma pakun, et te keegi pole õigesti tehtud volgat näinud. Lihtsalt keegi nagu polekski kunagi volgat kustomeerinud, alati kui midagi tehtud, on tõsine kolhoosituunung. Julgen väita, et see on ikka väga suure varjatud potensiaaliga masin, mida ma ka ise eriti silmanud ei ole. Väidan seda peale Varblase juures käiku, tema tegemistega tutvumist. | |
|
| |
RockinBandit Admin
Postituste arv : 1345 Age : 40 Asukoht : Lõunaosariigid, Tartu Registration date : 18/11/2007
| Pealkiri: Re: M: Gaz 21 09.06.09 5:51 | |
| Loodame siis, et HR.Varblane ilmub oma palju kiidetud masinaga ka mõnele üritusele mis suvel aset leiab. Näiteks Valga Cruising vms. | |
|
| |
Varblane Kasutaja
| Pealkiri: Re: M: Gaz 21 09.06.09 13:11 | |
| - RockinBandit kirjutas:
- Loodame siis, et HR.Varblane ilmub oma palju kiidetud masinaga ka mõnele üritusele mis suvel aset leiab. Näiteks Valga Cruising vms.
Ah mis paljukiidetud. Kahtlane kas selle aasta sees saab masina tänavatele liikuma.Järgmine aasta aga miks mitte. Mõte on isegi kuhugi välismaale selle aparaadiga minna. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: M: Gaz 21 | |
| |
|
| |
| M: Gaz 21 | |
|