RockinBandit Admin
Postituste arv : 1345 Age : 40 Asukoht : Lõunaosariigid, Tartu Registration date : 18/11/2007
| Pealkiri: The Wild Ones 14.07.08 5:36 | |
| Selline Eestimaine bänd nagu The Wild Ones. On kellelgi andmeid kas nad veel tegutsevad? | |
|
altraditional Moderaator
Postituste arv : 410 Asukoht : Tln Registration date : 29/12/2007
| Pealkiri: Re: The Wild Ones 14.07.08 7:46 | |
| Kuskil kaks kuud tagasi nägin neid mängimas tallinnas. Ja tuleval Laupäeval paistab jälle olema - On Saturday, 19. Jul at 22:00 | WILD ONES |
O'Malleys'is ! | |
|
Joana Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 149 Asukoht : Helsingi Registration date : 28/01/2008
| Pealkiri: Re: The Wild Ones 14.07.08 11:46 | |
| See on küll vana pilt bändist; Aleksandra juba ammu lõpetas ja Sergei hakkas trummidel mängima. Aga nende koosseis on jälle uus ega ma täpsemalt tea. Olen kuulnud et on uur trummar ja kidramees, ning nüüd on ka pianist. Keegi tuttav oli neid kuulnud livena ja ütles, et lood on põhimõtteliselt samasugused, aga kõlavad nüüd teistmoodi. Oleks küll kena neid jälle näha et kuidas praegu läheb. | |
|
oksana Aktiivne kasutaja
Postituste arv : 66 Age : 55 Asukoht : Tallinn, Kristiine Registration date : 23/04/2009
| Pealkiri: Re: The Wild Ones 03.09.09 11:21 | |
| - Joana kirjutas:
- See on küll vana pilt bändist; Aleksandra juba ammu lõpetas ja Sergei hakkas trummidel mängima. Aga nende koosseis on jälle uus ega ma täpsemalt tea. Olen kuulnud et on uur trummar ja kidramees, ning nüüd on ka pianist. Keegi tuttav oli neid kuulnud livena ja ütles, et lood on põhimõtteliselt samasugused, aga kõlavad nüüd teistmoodi. Oleks küll kena neid jälle näha et kuidas praegu läheb.
Nad mängisid suvel Old Clubis. Koosseis on uus, aga kvaliteet kahjuks sama, mis enne:( | |
|
ricky68 Kasutaja
Postituste arv : 6 Age : 62 Registration date : 10/01/2010
| Pealkiri: Wild ones demo 13.02.10 10:24 | |
| Howdy Ya'll! demo of this band are available at me blogspot (oldschoolrockabilly blogspot) . very nice band ....... | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: The Wild Ones | |
| |
|